Perkhidmatan Kami

idea tent services

Perkhidmatan Kami

Idea Tent memberikan perkhidmatan Sewa kanopi, Khemah Terbuka, Khemah Tertutup (Modular Tent), Modular Chalet dan Booth Pameran dengan akseoeri yang lengkap.

Hubungi Kami Sekarang!

Sewa Kanopi Arabian

IDEA TENT SERVICES menawarkan Pakej Kanopi Arabian yang lengkap mengikut keperluan dan bajet anda. Terdiri dari Pakej Standard, VIP dan VVIP.

Khemah & Aksesori

IDEA TENT SERVICES menyediakan Pakej Khemah yang lengkap dengan peralatan untuk majlis perkahwinan. Terdiri dari khemah untuk tetamu, pelamin dan meja makan beradab. Ditawarkan juga percuma Door Gift, meja kek dan penghantaran.

Dalam Dewan

Pakej Khas untuk majis di dalam dewan dengan tetamu jemputan seramai 800 hingga 1000 orang atau lebih. IDEA TENT SERVICES mempunyai peralatan yang lengkap mengikut keluasan dewan.

Sewa Modular Chalet

IDEA TENT SERVICES menawarkan perkhidmatan sewa MODULAR CHALET dengan harga berpatutan di sekitar Selangor,Putrajaya,Kuala Lumpur,Pahang,Negeri Sembilan dan Melaka.

Sewa Booth Pameran

IDEA TENT SERVICES menawarkan perkhidmatan menyewa standard shell scheme booth berukuran 2m x 2m , 3m x 3m dan lain lain ukuran lagi di seluruh semenanjung Malaysia.